Sobre l’autor

Em dic Manuel Cáceres, i vaig néixer a Barcelona el 1961. Vaig estudiar l’EGB a l’aleshores anomenat Colegio Nacional Uruguay i el BUP i el COU a l’Instituto Nacional de Bachillerato Menéndez Pelayo (malauradament abans, com ara, quasi tot era nacional).

Sóc Llicenciat en Dret (1986) i Diplomat en Ciències Empresarials (2001) per la Universitat de Barcelona i, per ordre cronològic, i entre d’altres coses, soci del Barça des del 1982, advocat en exercici des del 1986 i militant del Partit dels Socialistes de Catalunya des del 1987, sempre a l’Agrupació de Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona), de la que he estat Secretari d’Organització i Primer Secretari (de novembre de 2007 a octubre de 2011), fins que el desembre de 2011 he passat a militar a l’Agrupació de Sant Quirze del Vallès, on actualment soc Secretari de Política Municipal, Comunicació i Xarxes Socials. També he estat membre del seu Consell Nacional. Regidor de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès des del setembre de 2017.

Feliçment casat des del 1992 amb la Mercè, tenim dues criatures adorables, la Raquel (2003) i el Bernat (2007). Treballo a Barcelona i visc a Les Fonts.

M’agraden moltes coses, massa i tot per al temps de que disposo: la música (molts gèneres, em diuen que soc eclèctic), el cinema i les sèries, sobre tot les d’acció i especialment la ciència ficció, els esports (sobre tot el futbol, però també molts d’altres), la lectura, la informàtica i la tecnologia en general (no sé si soc un tecnofreak, però no em deu faltar gaire) … però per sobre de tot m’agrada viure, que són dos dies. I estic convençut que l’home és social, i que amb la participació de tots a la vida pública, cadascú a l’àmbit o àmbits que més li agradin, contribuirem a fer-la millor. Més que esperar que ens facin les coses i queixar-nos si no ens agraden, cal que ens llencem a fer-les … si el nostre temps ens ho permet, és clar.