Sobre l’autor

Em dic Manuel Cáceres, i vaig néixer a Barcelona el 1961. Vaig estudiar l’EGB a l’aleshores anomenat Colegio Nacional Uruguay i el BUP i el COU a l’Instituto Nacional de Bachillerato Menéndez Pelayo (malauradament abans, com ara, quasi tot era nacional).

Sóc Llicenciat en Dret (1986) i Diplomat en Ciències Empresarials (2001) per la Universitat de Barcelona i, per ordre cronològic, i entre d’altres coses, soci del Barça des del 1982, advocat en exercici des del 1986 i militant del Partit dels Socialistes de Catalunya des del 1987, sempre a l’Agrupació de Sarrià-Sant Gervasi (Barcelona), de la que he estat Secretari d’Organització i Primer Secretari (de novembre de 2007 a octubre de 2011), fins que el desembre de 2011 he passat a militar a l’Agrupació de Sant Quirze del Vallès, on actualment soc Secretari de Comunicació i Xarxes Socials. També he estat membre del seu Consell Nacional. Treballo a Barcelona i visc a Les Fonts.

Feliçment casat des del 1992 amb la Mercè, tenim dues criatures adorables, la Raquel (2003) i el Bernat (2007).

M’agraden moltes coses, massa i tot per al temps de que disposo: la música (molts gèneres, em diuen que soc eclèctic), el cinema i les sèries, sobre tot les d’acció i especialment la ciència ficció, els esports (sobre tot el futbol, però també molts d’altres), la lectura, la informàtica i la tecnologia en general (no sé si soc un tecnofreaky, però no em deu faltar gaire) … però per sobre de tot m’agrada viure, que són dos dies. I estic convençut que l’home és social, i que amb la participació de tots a la vida pública, cadascú a l’àmbit o àmbits que més li agradin, contribuirem a fer-la millor. Més que esperar que ens facin les coses i queixar-nos si no ens agraden, cal que ens llencem a fer-les … si el nostre temps ens ho permet, és clar.

No sóc nadiu digital, però porto molts i molts anys ficat en internet. Inclús, quan ni tan sols existia el concepte web 1.0 (era web, a seques) vaig fer i mantenir una pàgina sobre submarisme. Ara només té un valor històric i sentimental (per mi), però si la voleu veure, la trobareu aquí.