A Sant Quirze, i a Les Fonts, vota PSC, vota Rebolleda. Ara, alcalde.

D’aquí a poc, a les 9 de la nit, el Psc Sant Quirze clourà la seva campanya amb una festa al Casal d’Avis. Han estat un parell de setmanes intenses, durant les que el nostre candidat, Antoni Rebolleda, i la resta de companyes i companys hem explicat què oferim als quirzetencs i quirzetenques per als propers quatre anys, i també hem escoltat què és el que els veins i veïnes volen del seu Ajuntament.

Hem fet propostes assumibles i realistes, que podeu trobar aquí, propostes que tenen com objectiu millorar la vida de la nostra ciutadania. No enganyem a ningú, no prometem la lluna, però si assegurem que, malgrat la conjuntura no és la destijariem, tots els nostres esforços aniran encaminats a defensar els vostres interessos, com sempre hem fet, si ens feu confiança. Ens avala la nostra tasca al govern municipal durant els darrers quatre anys, quatre anys que han estat els de més estabilitat a la Història recent de l’Ajuntament de Sant Quirze (millor no comparar amb períodes anteriors), i durant els que s’han assolit millores molt importants en el municipi. Abans que ningú ho digui, és cert que hem estat en un govern de coalició amb una altra força política (que a més tenia l’alcaldia), i és legítim que ells també intentin atribuir-se el mèrit del que s’ha fet. Però hi ha un fet a tenir present: aquesta altra força política ja havia governat durant molts anys en períodes anteriors, i en cap d’ells va poder presentar un balanç com l’actual. Quin és el tret diferencial? El tret diferencial es diu Toni Rebolleda, i també Silvia Peralta, José Luis Sagredo i Luisa Cobo, companys i companyes que amb la seva tasca a l’Ajuntament han contribuit de forma esencial als resultats obtinguts.

I què dir de Les Fonts? Aquests darrers quatre anys hem viscut millores espectaculars, que tot i no ser suficients, marquen un abans i un després. La Torre Julià, habilitada com a centre cívic, el primer centre cívic de barri del municipi, veritable centre neuràlgic del poble. El poliesportiu, amb coberta i nou paviment que permeten el seu ús amb independència de la climatologia. L’escola, el nostre Pilarín, que se’ns ha fet gran, molt gran (i tot així insuficient), una escola de la que estem orgullosos i que atrau gent de tot arreu, fet en el que, aprofito per dir, té la principal responsabilitat el seu magnífic equip de mestres, però que per al seu funcionament ordinari rep una subvenció de la regidoria d’educació de l’Ajuntament (que porta Antoni Rebolleda) que és el doble de la que aporta la Generalitat, i que ningú garanteix que es mantingui si aquesta regidoria passa a dependre d’algú que no creu en l’escola pública. I d’altres coses que seria massa llarg enumerar. Les Fonts és, ho ha estat sempre, una prioritat per al PSC, a diferència d’altres partits, que només s’acosten per aquí, a l’altra banda de la muntanya, quan cal demanar el vot, però als que és impossible veure per aquí fora del període electoral.

Per tot això, us demano el vostre vot per a la nostra candidatura, per a la candidatura que encapçala Antoni Rebolleda. Hem explicat què hem fet. Hem explicat què us oferim. Tenim les ganes i la capacitat suficient per a fer-ho. Ara, depén de vosaltres que ho poguem dur a terme.

Esta entrada fue publicada en Les Fonts / Sant Quirze, Política y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a A Sant Quirze, i a Les Fonts, vota PSC, vota Rebolleda. Ara, alcalde.

  1. Pingback: Manuel Cáceres

Los comentarios están cerrados.