Punt i seguit

El passat dijous l’Assemblea de l’agrupació del PSC de Sant Quirze del Vallès va aprovar per unanimitat la candidatura a les eleccions municipals del proper dia 22 de maig. Fins aquí res de particular, perquè això mateix és el que aquests dies estan fent tantes i tantes agrupacions arreu del país. Si em refereixo a aquest tema és perquè formo part de la candidatura que va ser aprovada. No compto amb ser regidor (cal ser realista, sis regidors no els hem tret mai, i amb la que està caient no sembla probable que ara passi, però no renuncio, no renunciem, a res, perquè la feina desenvolupada els darrers quatre anys és el millor aval davant la ciutadania), però he de reconèixer que em sento honorat i il·lusionat amb l’oportunitat que els companys amb donen de seguir, casi vint-i-quatre anys després d’aquella tarda del mes de juny del 1987 en que vaig entrar per primer cop al local de l’agrupació de Sarrià-Sant Gervasi del carrer Major de Sarrià, treballant per intentar millorar la vida dels meus conciutadans i conciutadanes, aportant el meu petit gra de sorra per les coses en les que crec.

Canvia el lloc, que no es poc, sobre tot quan el canvi suposa passar d’una gran ciutat com Barcelona a una ciutat petita com Sant Quirze, i més concretament a Les Fonts, aquest nucli que, malgrat estar dividit administrativament amb un criteri al que no li acabo de veure la lògica en dos termes municipals (Sant Quirze del Vallès i Terrassa) és, com ens agrada dir aquí, un sol poble. Un gran canvi, que em genera sentiments contradictoris. Per una banda, i ja en ple període preelectoral, la pena de no poder ajudar a que el meu amic i company de tants anys Jordi Hereu continuï sent alcalde de Barcelona, com estic segur que així serà (tot i que, si no físicament perquè no puc dividir-me, intentaré col·laborar amb la seva campanya de forma virtual, com a bon ciberactivista que pretenc ser), i de no treballar amb els que, des de fa tants anys, han estat els meus companys, amb els que hem compartit moltes alegries, i algunes decepcions. Però d’altra banda la il·lusió que em fa tenir l’oportunitat que ara se’m dona de contribuir a que el company Toni Rebolleda sigui el proper alcalde de Sant Quirze, cosa que sens dubte mereix ell, i també mereix Sant Quirze.

Sé que fer política en un lloc petit com Les Fonts és diferent de fer-la a una gran ciutat com Barcelona, però al cap i a la fi, i com deia abans, l’objectiu és el mateix, treballar per intentar millorar la vida de les persones, i la menor dimensió del territori facilita sens dubte el contacte amb la gent, i per tant poder arribar a conèixer de primera mà, sense intermediaris, les seves necessitats, les seves preocupacions i les seves aspiracions, quelcom que a la ciutat es fa difícil. Espero estar a l’alçada i poder aportar quelcom, d’entrada a la campanya electoral, i ara i després al dia a dia del nostre poble, com d’altra banda he intentat fer sempre, al marge de militància partidista. Per ganes no quedarà.

Esta entrada fue publicada en Les Fonts / Sant Quirze, Política y etiquetada , , . Guarda el enlace permanente.

2 Respuestas a Punt i seguit

  1. Pingback: Manuel Cáceres

  2. Pingback: manu iveco

Los comentarios están cerrados.