Barcelona està ben desperta

Es diu en castellà que una cosa es predicar y otra es dar trigo.  Aquí hi ha algú que predica molt, però que quan el seu partit governava la Generalitat li negava a Barcelona el pa i la sal. I ell i els seus van tenir fa uns dies el que suposo creien una gran pensada publicitària: direm que cal despertar Barcelona, perquè està adormida, i acompanyarem cent propostes.

No vull valorar aquesta campanya, més enllà de dir que dissabte passat a la Mostra de Comerç de Sarrià vem haver d’aguantar tot el matí el seu audiovisual, concretament el riiiiiiiiing del despertador i una canço de Betty Missiego que no sé ben bé que pintava allà, i què més d’una persona preguntava als militants convergents que què volia dir allò (i si has d’explicar la publicitat, malament rai).

En tot cas, i per si algú ho dubtava, cal dir ben alt que Barcelona està desperta, ben desperta, igual que el seu alcalde Jordi Hereu, i no ens cal cap despertador. Però potser sí que val la pena, perquè no tothom té a l’abast la informació, desemmascarar les cent propostes de Xavier Trias, aka el defensor dels NIMBYs, com fa la web bcndesperta.net. Si llegiu el seu contingut, veureu que tres quartes parts de les propostes de l’oposició ja estan al Pla d’Actuació Municipal, i la resta són inviables des d’un punt de vista material (els miracles, a Lourdes). Com deien els llatins, nihil novum sub sole, o res de nou sota el sol.

Esta entrada fue publicada en Política y etiquetada , , , . Guarda el enlace permanente.

Una Respuesta a Barcelona està ben desperta

  1. Pingback: Twitted by manuelc61

Los comentarios están cerrados.